2018-12-13 10:13:08• hírek • Szatmár.ro

A kölcseysek idén ünnepi hangulatban töltik az utolsó hetet

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákszervezete, a Köfedisz szervezte meg az ünnepváró programsorozatot az ezernyi diák számára. Minden napra jut valami izgalmas, erről így tudósít a szervezet:

Az iskola vezetősége azt mondta, az év utolsó iskolai hetét töltsük igazán ünnepi hangulatban – örvendenek a diákok a meglepetésnek. Majd a napi lebontást is közhírré teszik:

 

Hétfő: nagyszünetben, a már megszokott módon, az előtérben közös karácsonyfadíszítést szervezünk, ahová minden osztály részéről várunk egy-egy egyedi díszt. 

 

Kedd: a nap folyamán minden osztály egy másik osztály számára kell újévi üzenetet, jókivánságot készítsen, minél kreativabb módon. Hogy ki kinek készít, az hétfőn, a nagyszünetben fog kiderülni. A legjobb megoldások apró jutalomban részesülnek.

 

Szerda: 18:00 órától a XII. A osztály termében egy karácsonyi filmdélutánt szervezünk, ahol a Grincs (2000) című filmmel hangolódunk majd az ünnepre.

 

Csütörtök: az iskola udvarán 17:00 órakor kezdődik a Karácsonyi vásár, ahol minden osztály árulhat finomságokat, kézműves alkotásokat. Az ünnepi hangulatot a Szatmári gyermekkar és a Twisted System teremti meg.

 

Péntek: a Köfedisz kántálói néhány dallal kívánnak kellemes ünnepet az iskola diákságának, és ezen a napon lesz az osztálydíszítő verseny eredményhirdetése is. 

 

A vakáció előtti utolsó héten a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákserege biztosan jól szórakozik majd. A szorgalmas tanulás után méltán kijár némi szórakozás is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: